BU GÜN YENI BİR DENEMEYLE BU GÜZEL SÜTLACI YAPTIM.SÜTLACI YOĞUNLAŞTIRMAK İÇİN PİRİNÇ UNU YADA UN KULLANILIR.BEN BU TADI BIRAZ DEĞİŞTİRMEK VE YOĞUNLUK KAZANDIRMAK İÇİN SALEP KATARAK PİŞİRDİM SÜTLACIMI.ÖNCELİKLE ANNEME İKRAM ETTİM VE ANNEM ÇOK BEYENDİ.BAKALIM BU AKŞAM KIZ KARDEŞİM VE KIZIMDA YIYECEKLER ONLARDAN NE GIBI BIR YORUM GELECEK?
TARİF YAZMAMA GEREK YOK.BİLİNDİK TARİF İÇİNE 2 YEMEK KAŞIĞI SALEP İLAVE ETTİM SADECE.
9 yorum:
Salepli sütlaç mı? İlk defa duyuyorum hep damla sakızlı yapardım böylede denemeli eline sağlık heden'cim:)
bende ilk kez duydum ama güzel olmuştur,eline sağlık canım.
Bende ilk kez duyanlardanım..Bence çok güzel olmuştur..Hele salep ve sütlacı sevenler için..Ellerine sağlık sevgili Heden:)
annem sütlaç yaparken, un yada pirinç unu kullanmaz
ama kendiliğinden yoğun olur ve de çok lezzetli....
saleplisini hiç yemedim de duymadım da
denemek lazım
eline sağlık canım
kızlar çoğunlukla sütlaç içine piriç unu konuyor,koymayanlarda vardır mutlaka çünkü piriç çok önemli oluyor yoğun bir sütlaç için.Salepli dnyin derim lezzet farıkı harıka oldu.
olur kuzum hemde mükemmel olur bende böyle denemeler yaparım.
ellerine sağlık:)
ellerine sağlık canım...
salepin kokusunu duyar gibiyim :))
miis miiis...
Ellerine sağlık,güzel bir fikir..Denenmeli,sevgiler:)
Eline sağlık..ben de salep ve sütlacı ayrı ayrı çok severim,bu tarifi ilk defa senden duyuyorum..eminim çok lezzetlidir :)
Yorum Gönder