Sayfalar

26 Aralık 2012 Çarşamba

SALEPLİ SÜTLAÇ

HERKESE İYİ AKŞAMLAR.
BU GÜN YENI BİR  DENEMEYLE BU GÜZEL SÜTLACI YAPTIM.SÜTLACI YOĞUNLAŞTIRMAK İÇİN PİRİNÇ UNU YADA UN KULLANILIR.BEN BU TADI BIRAZ DEĞİŞTİRMEK VE YOĞUNLUK KAZANDIRMAK İÇİN  SALEP KATARAK PİŞİRDİM SÜTLACIMI.ÖNCELİKLE ANNEME İKRAM ETTİM VE ANNEM ÇOK BEYENDİ.BAKALIM BU AKŞAM  KIZ KARDEŞİM VE KIZIMDA YIYECEKLER ONLARDAN NE GIBI BIR YORUM GELECEK?
TARİF YAZMAMA GEREK YOK.BİLİNDİK TARİF İÇİNE 2 YEMEK KAŞIĞI SALEP İLAVE ETTİM SADECE.



Afiyet Osun.

9 yorum:

mavii dedi ki...

Salepli sütlaç mı? İlk defa duyuyorum hep damla sakızlı yapardım böylede denemeli eline sağlık heden'cim:)

mehtap dedi ki...

bende ilk kez duydum ama güzel olmuştur,eline sağlık canım.

kardeşler-nikahşekeri dedi ki...

Bende ilk kez duyanlardanım..Bence çok güzel olmuştur..Hele salep ve sütlacı sevenler için..Ellerine sağlık sevgili Heden:)

muhabbetsofrasi dedi ki...

annem sütlaç yaparken, un yada pirinç unu kullanmaz
ama kendiliğinden yoğun olur ve de çok lezzetli....

saleplisini hiç yemedim de duymadım da

denemek lazım

eline sağlık canım

HEDEN dedi ki...

kızlar çoğunlukla sütlaç içine piriç unu konuyor,koymayanlarda vardır mutlaka çünkü piriç çok önemli oluyor yoğun bir sütlaç için.Salepli dnyin derim lezzet farıkı harıka oldu.

bir kase lezzet dedi ki...

olur kuzum hemde mükemmel olur bende böyle denemeler yaparım.
ellerine sağlık:)

Gurme Şirine dedi ki...

ellerine sağlık canım...
salepin kokusunu duyar gibiyim :))
miis miiis...

BİRİNCİSİN dedi ki...

Ellerine sağlık,güzel bir fikir..Denenmeli,sevgiler:)

mycreationandinspiration dedi ki...

Eline sağlık..ben de salep ve sütlacı ayrı ayrı çok severim,bu tarifi ilk defa senden duyuyorum..eminim çok lezzetlidir :)