Sayfalar

28 Aralık 2009 Pazartesi

ÇİKOLATALI KUP



BURCUNUN COK SEVDIGI CIKOLATA VE KREM ŞANTİYİ BIR ARAYA GETIRDIM.GÜZEL VE LEZZETLI BIR TAT OLDU. İŞTE TARİF.
1 kilo süt
3 yemek kaşığı un
3 yemek kaşığı nişasta
1 paket kakao
1 adet bıtter çıkolata
1 çaybardağı ince çekılmış fındık
1 paket krem şanti
Yapılışı,
sütten 1 çay bardağı alıp kerm şantıyı yapıp dolaba kaldıralım.Kalan süte dığer malzemeyı ılave edıp kısık ateşte muhallebı kıvamına gelene kadar pışırelim.pişen muhallebıyı kaplara paylaştıralım ve soğumaya bırakalım.Soğuduktan sonra krem şantıyle üstünü süsleyelım.Afıyet olsun.