Sayfalar

2 Temmuz 2010 Cuma

ÇİKOLATA SOSLU PRENSES

BU GÜNKİ MUTFAK MACERAM BU GÜZEL PRENSES TATLILARI.BEN YANLIZCA SUNUMU DEĞİŞTİRDIM VE CUP KEK KAPLARINDA SOĞUTTUM VE SONRA TEPSIYE ALDIM.HEM DEĞİŞİKLİK OLSUN HEMDE SERVİS KOLAYLI OLSUN DIYE.YİYECEKLERE AFIYET OLSUN,BURADAN BAKANLARDA DENESIN DERIM.
SOS DÖKÜLMEDEN ÖNCE
malzeme.
l litre süt+2 su bardağı
16 kaşık irmik
14 kaşık şeker
1 paket vanilya
2 yemek kaşığı sıvı yağ
1 paket kakaolu hazır sos
Yapımı.
1 litre süt,şeker,irmik katı bır muhallebi olana kadar pişirelim.soğumak için kenara aldığımızda vanilay ve sıvı yağı ekleyelim.ılınan muhallebıyı sunmak istedıgınız kapa yada kaplara boşaltalım .Sosu 2 bardak sütle yapalım ve ılınınca tatlılarımızın üstünü dökelim.Afıyet olsun.