Sayfalar

7 Nisan 2012 Cumartesi

ANNEM UMREDEN GELDİ

BÜTÜN ARKADAŞLARIMA MERHABA; DAHA ÖNCEDE YAZDIĞIM GİBİ DÜN ANNEM UMREDEN DÖNDÜ.CANIM ANNEM OGÜZEL VE MUBEREK YERLERDE OLMAKTAN UMRE VAZİFESİNİ YAPMAKTAN ÖYLE MESUT VE BAHTİYARDI Kİ  ANLATAMAM.
BEN ANNEMİ EVDE BEKLEDİM KARDEŞLERİM KARŞILAMAYA   GİTTİLER, KAPIDA ANNEMİ İLK GÖRDÜĞÜMDE NE KADAR ÇOK ÖZLEDİĞİMİ DAHA İYİ ANLADIM.ANNEMİ SIMSICAK VE SIKICANA KUCAKLADIM,O MUBAREK YERLERDEN GETİRDİĞİ KOKUYU İÇİME ÇEKTİM . BİR EVALDIN DAHA BÜYÜK BAHTİYARLIĞI OLABİLİRMİKİ ?ANNESİ KABEDEN DÖNMÜŞ ,AYAĞINDA ORALARIN TOZU,ÜSTÜNDE MİS KOKUSU,GÖZÜNDEN AKAN MUTLUKUK YAŞI VE YAŞI KAÇ OLURSA OLSUN EVLADINA SARILDIGINDAKİ SICAKLIĞI VE HOŞ NEFESİ.MUBEREK YERDEN GELEN HURMALAR VE ZEMZEM SUYU  BÜYÜK BİR HUŞU İÇİNDE DİLEKLERLE VE DUALARLA İÇMEK.ALLAH BÜTÜN MÜMİN KULLARINA NASİP ETSIN O MUKKADES YERLERİ GÖRMEYİ İNŞALLAH.


                              İŞTE HURMALARIMIZ VE ZEMZEM SUYUMUZ.
CANIM ANNEM KINA,SECCADE,TESBİH,EŞARP,TAKKE,TERLİK,İNCİ,MİS KOKUSU VE BÜTÜN SEVIKLERINE KÜÇÜK KÜÇÜK HEDİYELER DE GETİRMİŞ.ALLAH RAZI OLSUN Kİ KATILDIĞI TUR ŞİRKETİDE GÖZÜMÜ HİÇ ARKADA BIRAKMADI.BİN BİR DÜŞÜNCEYLE YOLCU ETTİĞİM ANNEM ÇOK MEMNUN VE 'BİR DAHA DA AYNI YERLE GİDERİM İNŞALLAH' DİYEBİLDİ.
ANNEMİN DÖNECEĞİ AKŞAM TELEFON KONUŞMAMIZDA YOĞURTLU ŞEHRİYE ÇORBASI VE GÖZLEME İSTEMİŞTİ.BENDE ONUN ÇOK SEVDIĞI IKI DOLMAYI VE MUZLU KEKİDE İLAVE ETTİM ZATEN TİRAMİSUDA YAPMIŞTIM.İŞTE DÜN AKŞAM SOFRAMIZDA YENEN  LEZZETLREDE BUNLAR OLDU.
etli lahana sarması
yaprak sarması
ıspanaklı  gözleme
toz muz pudingli tava keki

10 yorum:

Gurme Şirine dedi ki...

gözünüz aydın canım benim...
allah kabul etsin...
sevgiler...

azizenaz dedi ki...

Ablam ne guzel anlatmisn duygularini bunlrI bende yapabilmeyi cok istredim. Ama olsun insallah seninle birlikte o kutsal topraklara gitmek kismet olsun bize.Ablam harika gozukuyor yaotiklarin ellerine saglik

Birkaselezzet blogspot.com dedi ki...

GÖZÜNAYDIN OLSUN CANIM:)
AYYY HURMALAR ZEMZEM OLSADA İÇSEM:)

Bir Dilim Düş dedi ki...

Gözün aydınnnn Allah kabul etsin, mamalar nefiss gerçi hurmayı görünce dayanamadım eşime sipariiş verdim.

Sevgiler,
Evren

MERMERTEZGAHYEMEKTARİFLERİ dedi ki...

gözünüz aydın canım teyzeye de ALLAH kabul etsin diyorum tonton yanaklarından öpüyorum )
hazırlıklarda enfes ellerine sağlık

zeynep dedi ki...

Canım gözünüz aydın olsun Allah kabul etsin ibadetlerini inş.bizlere de kısmet olur da kavuşuruz mübarek topraklara.

muhabbetsofrasi dedi ki...

Allah kabul etsin

Rabbim bizlere de nasip etsin

amin...

Unknown dedi ki...

Sevgılı arkadaşlarım,hepınızden Allah razı olsun bu güzel yazılarınızla benı çok mutlu ettınız.Annem adınada çok tsk edıyorum. isteyen,dileyen herkese kutsal toprakları görmek kısmet olsun inşallah.

*mehtap dedi ki...

Gözün aydın.Benim annemle babamda geçen sene gittiler ümreye,nasıl mutlu döndüler,babam hala her fırsatta anlatıyor.Allah her isteyene nasib etsin dilerim.Sevgiler..

burcu dedi ki...

HOŞ GELDİN ANNEM ALLAH KAVUSTURDU SAĞ SAĞLIM.
GELELİM YAPTIKLARINA HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZEL VE LEZETLİ ELLERİNE SAĞLIK HELE DOLMA SÜPERDİ BRAVO HEDEN SANA...