Sayfalar

19 Ocak 2010 Salı

YILIN İLK KARI

İSTANBULDA GEÇEN SENE KAR GÖRMEDİK. BU GÜN SABAHTAN SULU KAR BAŞLADI VE ÖĞLENDEN SONRA HIZLI BIR KAR YAĞIŞI BAŞLADI.UMARIM YARINA KADAR YAĞAR VE BIZDE KARA DOYARIZ.
IKINCI RESIM KARIN YENI YAĞMAYA BAŞLADIĞI HALİ

9 yorum:

Unknown dedi ki...

Şu an itibariyle bır haylı kar oluştu.Bu kara en çok sevınen gonca oldu çunkı eşıyle kar topu oynamak istıyordu.

azizenaz dedi ki...

canim kiyamam size ne cok ozlemisniz kari siz burda bikmadinizmi ? kiz kac sene ben cok biktim bugun bizde yine basladi dolu gibi yagmaya oglen uzeri lapa lapa yagdi yine heryer kar hadi siz gelin buraya ben ist geleyim goncada muradina ermistir))

Unknown dedi ki...

Sermin hatun Canada da kara doymuştuk ama buraya geldığımızden beri kar görmedik.Kar görünce hepımız sevındık ozellıkle gonca :) ama bu gün sabah baktıgımda kar kalmamıştı.Senın fıkrın guzel sen gel buraya kızları yolluyalım oraya :)) gonca oranın sogugunu ve karını bılmedıgı ıcın donan kadar oynasın.

burcu dedi ki...

ÇOK GÜZELDİ YA AMA ÇOK YAĞMADI UFFFF....AFERİN HEDENE ÇOK GÜZEL ÇEKMİŞ AMA ÇOK ÇOK YAĞSIN KARRR...

Unknown dedi ki...

papatyam keşke kar yağsa ama bu gün yok,yarına kar gene yağacakmış. bekleeee

Adsız dedi ki...

wallahi ablacım kar fazla tutmadığından bizde kar oynayamadık. ama cumartesi çok kar yağışı varmış inşallah o zamana :) GONCA

azizenaz dedi ki...

goncam abla bir ucak biletine baakar kar oyunamak istiyorsan hepde beline kadar kar arada buz bile var kar tpu yapmak icin hic ugrasmana gerek yok karlardan kutleler kopuyor soguktan atin drun bir birnize artik kafa goz ne olur sizde bilmem)) hadi kardan adaminizda benden olsun )) size birsye soylicem ablamlarda bilir ya gerci gonca sana olsun bu kadar kar yagiyor kimseyi kartopu oynarken gormedim ne ilk yagdigun ne de yaz gelene kadar ve kardan adam yapani bile gormedim hic burda millet bikmati birak tiksinmisssssssssssssssssssssssssssssn kar gormekten ama insallah c.tesi cok yagar ve siz erkanla cok eglenirisniz kartopu oynarken burcu sizde gonclara gidin ruzgarla erkan olsun senle burcu takim kurun en cok kartopunu kim yemizs diye ablamda hakem olsun skorlari bekliyorum bol bol karli gunler diliyorum

Unknown dedi ki...

gonca şansına küs bekle cumartesı oynamak için.Ablanın fıkrıde guzel yolluyalım senı canada ya oradakılerde kar oynayan bırını gorsünler.

Unknown dedi ki...

sermin hatun gonca oradakı karı ve soğugu bır bılse hıc aramaz karı ama bak burcu aradıgına göre bır zaman sonra özlenıyor demekkı.