DÜN AKŞAMIN GÜZELİ KABAK TATLIMIZ OLDU.BEN V4E ANNEM BU TATLIYI ÇOK SEVIYORUZ.SEVEN HERKESE AFIYET OLSUN.
Malzeme.
700 gr.bal kabağı
1 su bardağı şeker
süslemek için kaymak
Yapımı.
Kabakları istenilen ölçüde kesip güzelce yıkıyalım.Pişirecegimiz kaba dizip üstüne şekeri dokelim ve l saat kadar bekletip keni suyuyunu salmasını bekleyelim.Ağır ateşte 20 dk.pişirelim.Kabak çabuk pişen bir tatlı,bu yuzden hızlı ateşte pişirirseniz dağılır.Soğuduktan sonra servis kabına alıp ister kaymak, ister cevız, isterseniz hindistan cevızıyle süsleyin. Afiyet Olsun.
5 yorum:
ooofff allahim offffffffffffffff kabak tatlisi nasil guzel gorunuyor yawwwwwwwwwww simdi bu tatlidan bir tabak yemek istedi canim ablam elelrine saglik affiyet olsun
Canım benım simdi sizin orada kabak boldur,sende hemen koy ocağa sanada afıyet olsun.bu akşam cadılar bayramı,sizinde kutlu olsun.
BEN BU TATLIYI SEVMEM AMA GÖRÜNTÜ COK GUZEL VE YIYEN HERKES COK BEGENDI ELLERİNE SAĞLIK HEDEN AFİYET OLSUN SEVENLERE
Canım ellerine sağlık çok güzel gözüküyo,ben tabağıyla alıp sofraya koyuversem :) eşim de çok sever..
Mutlu akşamlar diliyorum,sevgilerimle...
Güzel yorumlar için herkese çok tsk edıyorum.yıyenlere afıyet olsun yemiyenlerede yapmalarını tavsıye edıyorum.
Yorum Gönder